Frigjør din organisasjons
fulle potensiale

– den menneskelige siden av den digitale transformasjonen. 

Frigjør din organisasjons fulle
potensiale

– den menneskelige siden av den digitale transformasjonen.

Hvordan leder og engasjerer du dine medarbeidere for endring og vekst
i den digitale era?.

Dette er hva vi vet:

God bedriftskultur er avgjørende for selskapers langsiktige suksess.

Team som jobber mot samme mål, samarbeider og stoler på hverandre,
utkonkurrerer de som ikke gjør det.

Autentiske, inspirerende og omsorgsfulle ledere leverer bedre resultater.

Vi hjelper dere å frigjøre din organisasjons fulle potensiale gjennom:

Kultur

Team

Ledelse

Hvordan vi jobber:

Vi bygger nære og genuine relasjoner med våre kunder.

Våre metoder er basert på kunnskap, forskning og bred erfaring.

Vår misjon er å hjelpe deg lykkes.

Hva vi tilbyr:

Foredrag

Inspirerende og tankevekkende foredrag, tilpasset deres behov og ønsker.

Workshops

Engasjerende og interaktive workshops,
 skreddersydd til deres ønsker, ambisjoner og utfordringer.

.

Online Programmer

Inspirerende og interaktive online kurs, universelle eller spesielt utviklet for deres behov.

Populære temaer for foredrag, workshops & online programmer:

Kultur som strategi for vekst
Den menneskelige siden av digital transformasjon
Ledelse i det 21. århundre
Prestasjons-kulturer
Endrings- og innovasjonsledelse
Kommunikasjon og kultur i internasjonale organisasjoner
Hvordan skape Norges beste arbeidsplass

Anbefalinger:

Kunder fra IT, bank, regnskap, shipping, markedsføring, rekruttering, reise- og underholdnings-bransjen, fra små start-ups til globale Fortune 500 selskaper,

dette er hva de sier:

Den teknologiske utviklingen er hoved driveren for omstillingen i regnskapsbransjen. Alle prater om det  – men mange strever med å konkretiser hva dette egentlig innebærer. Etter å ha hørt Annicken snakke om hvordan bygge engasjerte kulturer og inspirere mennesker til å involvere seg aktivt i egen omstilling,- og utvikling av gode resultater, leide vi inn Trude fra Corporate Spring til å hjelpe oss gjøre dette i praksis. Resultatet av dette arbeidet har vært utrolig bra, vi nå vet at «kultur spiser strategi til frokost». Det å jobbe med et konsulentselskap som til de grader klarer å forstå  våre hverdagsutfordringer og implementere verktøy som gir resultater  –  inspirerer. Det vi før tenkte på som en kostnad er nå definert som en investering.

Johan-Thomas Hegdahl

Adm.dir / Partner Advice, Styreleder Regnskap Norge

Jeg gløder fortsatt fra den positive energien som Annicken Day fra Corporate Spring utstråler. Det er veldig lett å være “kynisk” om utsagn som “å være lykkelig på jobben” siden det ikke alltid er så lett å måle. Men gjennom å lytte til henne ble jeg påminnet om dette: medarbeiderne er vår aller viktigste ressurs!

Jan Quant

CEO and Co-Founder, Screendragon

Corporate Spring’s inspirasjon og innsikt har vært med på å utvikle oss til et høyere nivå. Vi er stolte av å være en av de mest beundrede selskapene i vår bransje med ansatte- engasjement langt over gjennomsnittet. Tusen takk for alt dere gjør for å forbedre bedriftskulturer rundt om i verden!

Mike Baird

Chief Executive Officer, Avizia

Corporate Spring er “motgiften” til typiske konsulenter, vi kaller de våre “Bedrifts Terapeuter”. De har vært til enorm hjelp for både lederteamet og hele organisasjonen vår, og hjulpet oss å bli mer strukturerte, fokuserte og engasjerte. Takket være Annicken og Mikael har vi nå en organisasjon som er mer inspirert og bedre rustet for endring og vekst.

Sarah Stennett

CEO, First Access Entertainment

Du vil at en coach skal ha en umiddelbar innvirkning på deg og teamet ditt, og ingen gjør dette bedre enn Annicken. Hun er uten tvil den beste “kultur ekspert” jeg noensinne har kommet over; både som ekspert på emnet, og med evne til å tilrettelegge for gjennomføring. Hennes imponerende bakgrunn, kombinert med hennes unike og energisk personlighet var grunnen til at vi valgte å engasjere Corporate Spring til å jobbe med vår egen organisasjon, og nå varmt anbefaler til alle våre kunder.

Martin Falch

CEO, 360Leaders

Vi hyrte Annicken fra Corporate Spring som foredragsholder og konferansier for vår lederkonferansen med 300 deltagere. Vi var dypt imponerte over hennes konferansier-ferdigheter, evne til å kommunisere og engasjere både foredragsholdere og publikum, og hennes unike, inspirerende og lekene tilstedeværelse på scenen. Publikum elsket henne!

Gerd Stillof Løland

Marketing Director, Questback

Corporate Spring teamet:

Annicken R. Day

Annicken R. Day

Gründer, Kultur-strateg & endrings-agent

Tove Marie Helgaker

Tove Marie Helgaker

Med-gründer & Operasjonell leder

Trude Helen Shelby

Trude Helen Shelby

Kultur strateg & endrings-agent

Mikael Hansson

Mikael Hansson

Forretnings psykolog – assosiert partner

Mer om oss

Gründer, Kultur-strateg & endrings-agent

Annicken er brennende opptatt av å inspirere og oppmuntre til endring for et mer inspirert og engasjert arbeidsliv og å hjelpe ledere og team i å bygge kulturer for fremtidsrettede organisasjoner. Som Kultursjef i IT-selskapet Tandberg, Kultur Evangelist i Cisco og som grunnlegger av Corporate Spring, har hun spilt viktige roller i å oppnå ”Best Places to Work” priser, innovasjoner i verdensklasse og å skape ekstraordinære resultater for selskapene hun har jobbet for og med.

Hun har trent tusenvis av ledere over hele verden, er en ettertraktet foredragsholder, konferansier og workshop-leder. Hun har snakket på TEDx, blogger for Huffington Post og Corporate Spring og er rådgiver for ledere og ledergrupper i Norge, England og USA, hvor hun inspirerer og trener de i nye måter å tenke, lede og jobbe på for å skape gode resultater i det nye arbeidslivet.  

Med-gründer & Operasjonell leder

Tove’s lidenskap og talent ligger i skjæringspunktet mellom mennesker, service og teknologi. Hun har en naturlig nysgjerrighet for å finne nye løsninger på gamle problemer, og skape produkter og tjenester som kombinerer design med brukervennlighet, inspirasjon med taktiske verktøy og metoder. Tove er ansvarlig for utviklingen av Corporate Springs online filmer og plattform, utvikling av nettstedet og selskapets administrasjon i tillegg til å gi råd og støtte kunder i utviklingen av deres.

Hun har lang erfaring med organisasjonsutvikling, service management, prosjektledelse og forretningsutvikling fra både reiselivsbransjen og telecombransjen og er opptatt av innovative løsninger, gode kundeopplevelser og kvalitet i alle ledd.

Kultur strateg & endrings-agent

Trude er glødende engasjert i å hjelpe bedrifter i å oppnå suksess gjennom sine medarbeidere, bygge engasjerte bedrifts-kulturer og bygge organisasjoner rustet for fremtiden. Trude har lang og bred erfaring fra HR-faget, som global HR-manager i Tandberg og som ledelse- og team strateg i Cisco hvor hun bygget gode og varige relasjoner med forretnings- og utøvende ledere, utviklet HR-team, HR-strategi, endringsledelse, prestasjonsledelse og talent- og lederutvikling. Hennes viktigste styrker er hennes evne til å forstå virksomheten og dens organisatoriske behov og hvordan utvikle god ledelse, forstå de underliggende faktorene som fremmer – og stopper det – og å jobbe med individer og gruppedynamikk for skape gode prestasjonskulturer og engasjerte og sunne bedriftskulturer.

Forretnings psykolog – assosiert partner

Mikael er lisensiert psykolog med omfattende erfaring i utvikling av mennesker og organisasjoner, primært med fokus på ledelse utvikling og ledelse coaching. I tillegg til disse oppgavene rådgir han enkeltpersoner i deres personlige utvikling og i å utvikle sine ferdigheter i ulike fagfelt, samt å hjelpe ledere og ledergrupper til å utvikle sin virksomhet. Å fornye dynamikken i en bedrift krever naturligvis en rekke tilnærminger og metoder, men å hjelpe ledere i å integrere deres personlighet med deres nåværende rolle i denne sammenheng, er i hans erfaring og mening en nødvendighet. Grunnlegger av Michael Hansson Ltd.

Vår visjon

Engasjerte mennesker og bedrifter,

et bedre arbeidsliv for alle.

Vår misjon

Vi hjelper ledere å frigjøre sin organisasjons fulle potensiale.

Ta kontakt med oss:

Forespørsel:

[email protected]

Corporate Spring Palo Alto

470 Ramona Street
Palo Alto
CA 94301

Corporate Spring Oslo

Ekeberglia 3a
1356 Bekkestua
Norway

Annicken R. Day

US: +1 424 341 9630
NO: +47 98 28 98 91

Email: [email protected]

Tove Marie Helgaker

NO: +47 911 666 11
UK: +44 77 11 90 90 10

Email: [email protected]

Trude Shelby

NO: +47 982 28 193

Email: [email protected]

Legg igjen mailadressen din og få inspirerende nyhetsbrev, blogger og videoer fra Corporate Spring.

Follow us:

© Corporate Spring   I   2017

Pin It on Pinterest